Avtal för tjänsten

Avtal för vår tjänst menar på att användaren ansvarar för att anmäla intresse på önskade bostäder. Intresseanmälan ska ske direkt till aktuell hyresvärd och inte till oss. Möjligheten att kontakta våra uthyrare ingår i paketet, för dig som medlem. och vi erbjuder även praktiska råd och tips kring att hyra lägenhet i andrahand.

Beställningar

Din tjänst. Våran tjänst kostar 49kr/månad, alternativ 500kr/år. Betalning sker tryggt via betallösningspartnern PayPal Express. Betalning sker via kort eller Paypal konto. Du får en orderbekräftelse till din e postadress efter slutförd beställning. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkterna, priser, fakturerings och leveransadress. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta oss via epost till: kontakt@bostadsthlm.nu.

Information om Personuppgiftslagen (PUL & GDPR)

Användaren godkänner att så länge användaren är medlem , att Bostadsthlm.nu sparar de uppgifter som användaren uppger i sin kunddatabas. Dessa uppgifter som tex. e-post adress som kund anger vid registrering kommer att användas i samband med utskick av nyhetsbrev där vi informerar  om nyligen inkomna lediga lägenheter. När medlemskapet upphör försvinner dessa uppgifter.

Avtal för konto och personligt ansvar

Enligt vårt avtal är användaren är ensamt ansvarig för att lösenord som du får eller väljer för användning hos oss. Se till att ingen annan än du har tillgång till dina kontouppgifter. Informationen på webbplats får endast användas personligen av användaren samt av ev. samboende partner. Eventuellt samutnyttjande av tjänsten mellan olika personer leder till omedelbar avstängning.

Övrigt

Att tillgängligheten ska vara hög är något vi strävar efter, och vi arbetar ständigt för att uppgifterna på Bostadsthlm ska vara korrekta. Kund äger inte rätt att ställa ekonomiska krav i de fall det publicerat icke korrekt material på sajt. Genom betalning av tjänsten intygar användaren att de lagligen kan ingå ett avtal och att de är över 18 år.

Vi på bostadsthlm ansvarar inte för eventuell avsaknad av information eller felaktig information. Vi kan dock inte garantera att det går att undvika tekniska problem hos tredje part som levererar tekniska lösningar till oss. Tjänsten kan under kortare perioder vara otillgängligt, t ex vid systemunderhåll, uppgradering eller om oväntade händelser, missöden och tekniska störningar inträffar. Dessa typer av avbrott leder till motsvarande förlängning av konto och dock ej till återbetalning av avgifter.

Angående andrahandsuthyrare som annonserar ut sina lägenheter på vår webbplats. Du som annonsör är själv ansvarig för innehållet i annonsen.