Hyra ut lägenhet i Stockholm

Ska du hyra ut din lägenhet i Stockholm? Vi på BostadSthlm hjälper dig hela vägen. Det är kostnadsfritt och okomplicerat – självklart sköter vi det också professionellt. Det har aldrig tidigare varit enklare att hyra ut lägenhet i Stockholm.

Hyra ut lägenhet i Stockholm

Hyr ut din lägenhet – Vi hjälper dig

Att hyra ut sin lägenhet ska vara enkelt – men det är inte alltid en helt okomplicerad process. Om du vid något tillfälle har lagt ut en öppen annons i sociala medier eller i en annan öppet forum, kanske du har varit med om att bli fullkomligt överöst med intresseanmälningar. Många av dessa intresseanmälningar är antagligen högst relevanta för dig, men du hittar dom inte eftersom att dom försvinner bland en mängd irrelevanta och oseriösa ansökningar.

Att sålla bland dessa tar tid, är svårt och resulterar ofta i att man “ger upp” och tar första bästa intresseanmälan med en förhoppning om att det är ett bra alternativ. Så här behöver det inte gå till. Genom att registrera dig som uthyrare hos oss på BostadSthlm hjälper vi dig att hitta den perfekta hyresgästen för att hyra din lägenhet. 

Eftersom att våra bostadssökande medlemmar betalar en månadsavgift för att få ta del av alla annonser, kan du känna dig trygg med att de intresseanmälningar som vi förmedlar vidare till dig kommer från aktiva och seriösa personer. BostadSthlm har dessutom, utöver annonsutrymmet på hemsidan, även ett stort nätverk i sociala kanaler. I dessa kanaler hjälper vi dig att skapa räckvidd med din annons för att möjliggöra att den optimala hyresgästen för dig hittar din lägenhet.

Enkelt, tryggt och kostnadsfritt

Att registrera sig som uthyrare hos Bostadsthlm är gratis, och såklart är det även kostnadsfritt att nyttja tjänsten. Det enda du behöver göra när du ska hyra ut lägenhet i Stockholm är att registrera dig hos oss som uthyrare och publicera din annons.

Att skapa en annons gör du genom att fylla i en färdig mall – vi ställer alltså inga krav på att du själv ska vara kreativ och formge en egen annons. Du behöver heller inte oroa dig för att glömma att ange någon uppgift eller detalj i din annons, eftersom att alla nödvändiga frågor redan finns listade i formuläret. När detta sedan är färdigt kommer din annons att spridas, via vårt nätverk, till våra medlemmar som sedan får anmäla sitt intresse. Att nyttja BostadSthlms uthyrningsfunktion är kort och gott det enkla och smidiga sättet att hyra ut lägenhet i Stockholm.

Kontakta oss

För oss på Bostadsthlm är det viktigaste att du känner dig trygg med att hyra ut din lägenhet med hjälp av oss. Vi vill därför vara tydliga med att du alltid är välkommen att höra av dig med eventuella funderingar eller frågor till oss.

Du kan antingen välja att kontakta oss via vår chattfunktion eller genom att maila vår kundservice på mailadressen kontakt@bostadsthlm.nu. Vi har öppet under kontorstider och besvarar ditt ärende så snart vi har möjlighet – oftast inom några minuter.