Önskar hyra ut ett rum på ca 20 kvm med egen ingång.

Egen ingång,toalett/dusch samt kokplatta och kylskåp. Du bor helt enskilt från resten av bostaden. Rummet är möblerat och klart.

Gångavstånd till naturreservat, tunnelbana, torg med torghandel, Hemköp, service, apotek, restauranger m.m.

Önskar en hyresgäst med ordnad ekonomi som kan betala hyran i tid. Husdjur undanbedes.

Egen ingång med rum med kokvrå och eget badrum.

Kontakta mig för visning av bostaden. El/internet ingår i hyran.

Mvh

Roland

Mataffärer och restauranger är i gång avstånd
Buss och tvärbanan och tunnelbana ( Sundbyberg)
Är nära

Önskar hyra ut min 1,5 rummare som ligger högst upp i huset med bra planlösning. Bostaden uthyres omöblerad. Uthyres från 29/01 tillsvidare. Kreditupplysning kommer att tas på den som önskar hyra för att säkerställa att hyra kan betalas. Bredband, värme och TV ingår i hyran.

Hälsningar Roger

Fin 3a i Bromma uthyres omgående till skötsamma personer. Lägenheten uthyres med tmöblerade sovrum, vardagsrum med TV, stor soffa, soffbord och matsalsbord samt ett fullt utrustat kök. I hyran ingår bredband, hushållsel och värme. Vi önskar att ni som vill hyra lägenheten är skötsamma, har ordnad ekonomi samt att ni tar hand om lägenheten på ett bra sätt. 

Hälsningar

Mattias & Anna

Vi hyr ut 1,5 rum från 15.1.2021 minst 6 månader, max 2 år. Lägenheten är ganska ny, helt möblerad 40m2, har eget terass och är i väldigt bra skick. Nära finns Siljalines terminal i Gärdet. Månadshyra 13 000kr. Helst till en kvinnlig, skötsam person som kan ta bra hand om lägenheten och har bra ekonomi. Skicka email om du är intresserad och Vill veta mer.

Stor och rymlig 2a i Bandhagen uthyres minst 12 månader med möjlighet till förlängning. Nära till Högdalens centrum och 1 min till T-banan. Bostaden är stor och lättmöblerad med bra planlösning. Stort sovrum med dubbelsäng och klädkammare. Köket är utrustat med keramikhäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro samt diskmaskin. I hyran ingår el, varme och vatten samt internet.

2a i Hägersten uthyres omöblerad tillsvidare p.g.a studier på annan ort. Badrum med tvättmaskin och torktumlareKöket fullt utrustat med gott om plats. Nära till Ica supermarket och stort utbud av restauranger finns. Telefonplan tunnelbana är cirka minuter bort med gång och tar dig till Centralen på 12 min. Uthyres till skötsamma hyresgäster med fast inkomst. 

Hälsningar
Anders

Hej!

Möblerad fin 2:a finns Norrbacka/ Märsta. TV/internet finns. Hyr ut lägenheten i 12 månader med möjlighet till förlängning. Kontakta mig för mer information och ev visning av bostaden. 

MVH

Anne

Helt ny renoverat lägenhet med egen ingång villa uthyres.

rums lägenhet på ca 50kv med ett fint badrum och egen tvättstuga

en uteplats egen parkering, kök med spis, ugn, fläkt, kyl och frys.

lägenheten ligger i ett lugnt villaområde Huddinge .bra kommunikation

till Huddige, Stuvsta,Hudding sjukhus och Stan.

du bör vara helt rök,djur och spritfri. du ska ha en fast inkomst med goda referenser kalendermånads ömsesidiga uppsägning tillämpas.

Tillträde omgående eller enl överenskommelse, deposition månadshyra som

återbetalas vid uppsägning om det inte är något gått sönder. Hyran betalas förskott.

1 rum i 5-rums lägenhet uthyres tillsvidare i Sundbyberg. Tillgång till egen ingång och egen toalett finns. Även tillgång till balkong/uteplats finns. I hyran ingår internet, hör av dig för mer info. Uthyres omgående tillsvidare.

Mvh Anne