Hej! Vi vill hyra ut vår superfina 2a som ligger i Fredhäll, Kungsholmen. Lägenheten är nyrenoverad 2019 med nytt kök. Lägenheten ligger på andra våningen i huset. Bra förbindelser och gångavstånd till tunnelbanan i Kristineberg. Nära till den fina Fredhällsparken.

Lägenheten uthyres delvis möblerad med säng, förvaringsutrymmen som byråer och garderob i hallen, Matbord, stolar, soffa och bord i vardagsrummet och även husgeråd finns till viss del kvar.

Vi söker dig som är djur och rökfri och kan betala hyran i tid, samt är en skötsam person överlag. Inflyttning kan ske omgående.

Med vänliga hälsningar

Niklas & Marie

 

Fullt möblerad, uthyres i andrahand från 10 oktober 2020 i minst 1 år. Möjlighet finns till förlängning. Egen ingång i trevligt område. Djur tillåtet.
Hemförsäkring inkluderad i hyran.

Jag letar efter en bostad att hyra under längre tid, har fast anställning och god ekonomi.

Helst inom Värmdö/Gustavsberg alt. Nacka området.

Hej! Vi vill hyra ut vår trevliga lägenhet som ligger i Älvsjö centrum. Ett stenkast från Älvsjö torg så det är nära till det mesta. Lägenheten ligger på vån 2 och hiss finns i huset. Vi söker efter en person eller ett par som är skötsamma och har ordnad ekonomi. Inflyttning kan ske omgående. Vid intresse skickar vi fler bilder och info.

Hälsningar

Thomas & Sandra

Hej!

Jag önskar hyra ut min 1,5 rummare som ligger i Bromsten. Bra bussförbindelser till pendeln och T-banan. Även mataffär finns nära bostaden. Jag söker efter en hyresgäst som är skötsam, djur – och rökfri och som kan betala för sig. Lägenheten uthyres omöblerad.

Mvh
Malin

Mysig och rymlig 2a på Mäster Samuelsgatan uthyres till skötsamma hyresgäster. Lägenheten är på 48Kvm med en bra och öppen planlösning. Vid önskemål kan lägenheten uthyras delvis möblerad och med husgeråd. Hyran ligger på 11.800kr/ månad och då ingår Tv och internet.

Hör av er för mer info och bilder.

Hälsningar

Maria

Hej! Jag vill hyra ut min trevliga 1a som ligger på Skånegatan i närheten av Nytorget. Lägenheten är på 25Kvm men med bra planlösning för en trivsam möblering. Lägenheten uthyres delvis möblerad med husgeråd, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost mm. Även soffa och soffbord finns.

Jag söker efter en person som är skötsam och kan betala hyra i tid samt är djurfri. Kontakta mig för mer bilder, info och visning.

Mvh
Anneli

Önskar hyra lägenhet. Helst omgående. Gärna i innerstan då jag jobbar och studerar där.

Gavelradhus i Vällingby/Råcksta. Charmigt och familjevänligt, nära till allt. Gångavstånd till tunnelbana och parkeringsplats på tomten.

3 sovrum, tillgång till bastu, öppen spis, trädgård och altan.

I hyran ingår larm och fiber/wifi. Tillkommer el, vatten och sophämtning. Det finns bergvärme i huset.

Huset hyrs ut helt eller delvist, ca 90 kvm. Kontakta oss för mer information

Nyrenoverad bostad där ingen tidigare bott.

Lägenheten ligger anslutning till en annan lägenhet men väggen emellan dem är helt ljudisolerad och dörren ska alltid vara låst från båda hållen. Man har en egen ingång från trapphuset.

– Eget kök, badrum och dusch.

– Hall med smart utrymme för skor och jackor.

– Inbyggd garderob vid sidan av sängen.

– Fönster ut mot innergården.

– Loftsäng med en bredd på 1,60 m.

– TV finns och alla tv-kanaler ingår hyran.

– 5G Wi-Fi ingår hyran.

– Tvättstuga finns huset och det är aldrig problem att få en tid.

– Lugn och mysig innergård med sittplats för stora sällskap.

– Närhet till skog och natur (Djurgården) och minuters promenad till restauranger och uteliv på Stureplan.

– Bostaden är 21 kvm.

Hyran ligger på 11 000 kr månaden, vatten och el ingår.

En deposition på 1,5 månadshyra kommer tas ut vid inflyttning.

Kontraktet är tills vidare och det är månaders uppsägningstid, från båda parter.