20 år ung smålänning söker boende
Månadshyra 8000 kr
Yta 18 m2
Rum 1
Hyresperiod - 6

20 år ung smålänning söker boende

Stockholm
Månadshyra 8000 kr
Yta 18 m2
Rum 1
Hyresperiod - 6

Hej!
Linnéa heter jag, en 20 år gammal (ung?) tjej från de småländska skogarna som för några veckor sedan började jobba här i Stockholm. Jag är som så många andra ute efter boende, och hoppas nu det nappar.

Vem är jag då?
Jo, jag är en glad och trevlig prick som också är väldigt skötsam. Jag jobbar med kundtjänst på Desenio som är beläget mitt på södermalm, där jag sitter kontorstider (heltid) måndag till fredag.
I övrigt har jag inga djur, jag röker inte, och min enda last är väl att jag ibland kan gå loss en aning när jag går förbi godishyllorna när jag handlar. Om det är på gott eller ont låter vi vara osagt.
Jag umgås mycket gärna med mina med nära och kära, tränar när jag får lite feeling, men gör helst kreativa saker! Så som att måla och teckna, läsa eller sjunga.

Innan flytten gick till huvudstaden bodde jag i en liten etta i Växjö, och referenser från både hyresvärd och grannar går att ordna om det skulle vara av intresse. Jag har aldrig haft problem med att betala hyra, har inte haft klagomål från grannar, det man vill ha i en hyresgäst helt enkelt!

Här i Stockholm söker jag i bästa fall en omöblerad lägenhet med max, max 8000 i hyra. Finns det någon mysig prick där ute som gärna vill dela lägenhet med mig skulle det absolut vara ett alternativ!

Jag finnes på telefon och mail, vilket jag skriver nedanför.
Tack snälla för att du tog dig tid att läsa igenom detta! 🙂

Varma hälsningar,
Linnéa Röllgårdh

linnea.rollgardh@gmail.com
076 145 30 34

Ytterligare information

Möjlighet till förlängning
 Ja
Egenskaper
 
Krav på hyresgäst
 
Visningstider
 
Ingår i hyran:
 
Form av hyresvärd:
 foretag