24 kvm i Hägersten
Månadshyra 10000 kr
Yta 24 m2
Rum 1
Hyresperiod 20210111 - Tillsvidare

24 kvm i Hägersten

Skridskovägen 9a Hägersten
Månadshyra 10000 kr
Yta 24 m2
Rum 1
Hyresperiod 20210111 - Tillsvidare

Tre minuters promenad från Hägerstensåsens tunnelbanestation finner du denna lägenhet som hyrs ut eftersom jag bor med min sambo.

Lägenheten ligger i en numer kulturminnesmärkt byggnad där föreningen bestämde sig för att göra om det nedre planet till mindre lägenheter. Lägenheterna blev färdigställda januari 2018 vilket innebär att ytskikt och vitvaror är i toppskick. På samma plan som lägenheten finns även en tvättstuga med fyra maskiner.

Ett stenkast från lägenheten ligger Västertorp simhall och efter en 10 minuters cykeltur kommer du ner till undangömda badplatser vid Mälaren. Med tunnelbanan kommer du innanför tullarna på 8 minuter, till T-centralen på 16 min och till Universitet på 24 min.

Lägenheten är 24 kvm och hyrs ut fullt möblerad. I hyran på 10 000 kr/månaden ingår el och bredband. Hemförsäkring ingår ej. Hyran betalas i förskott och vid första månaden betalas även en deposition på en månadshyra.

Sökes
Skötsam hyresgäst för långtidsuthyrning (nuvarande kontrakt gäller t.o.m. sista augusti 2021 och sedan förlängs det årsvis) som är både djur- och rökfri. God ekonomi skall kunna styrkas och goda referenser från tidigare hyresvärdar är meriterande. Tre månaders uppsägningstid gäller från båda parter. Inflytt kan ske snarast, dock senast första mars 2021. Önskan om tidig inflytt premieras.

Ytterligare information

Möjlighet till förlängning
 Ja
Egenskaper
  Bostadsrätt, Bredband/Tv, Hiss, Möblerad, Uthyres tillsvidare
Krav på hyresgäst
  Har inga husdjur, Kan betala deposition, Röker inte
Visningstider
 Enligt önskemål
Ingår i hyran:
  El, Internet, Uppvärmning, Vatten
Form av hyresvärd:
 privatperson