2a i Bromma
Månadshyra 11500 kr
Yta 51 m2
Rum 2
Hyresperiod 20200920 - 12

2a i Bromma

Mariehäll Bromma
Månadshyra 11500 kr
Yta 51 m2
Rum 2
Hyresperiod 20200920 - 12

Ska nu hyra ut min 2 rok, högst upp i huset (3 av 3), i Mariehäll. Lägenheten är på 51kvm med balkong.

Mycket fint läge precis vid ett nybyggt torg. I närheten finns ica nära, gym, kemvätt och diverse restauranger. Det är också gångavstånd till Bromma blocks och Sundbybergs centrum. Bussar till T-bana som tar er till city är ett stenkast från porten. För den som gillar naturen är det inte långt till den berömda marabouparken och bällsta ån.

Lägenheten är välplanerad med entrén i mitten av bostaden, där man välkomnas av en öppen hall, till höger ett relativt stort kök och sovrum, rakt fram ligger badrummet och till vänster vardagsrummet. Den har fönster i två väderstreck och hyrs ut delvis möblerad (Där finns en 140 säng, nattygsbord, en bokhylla, platsbyggda gardderober, 2 skinnpuffar). 2019 genomfördes stambyte i fastigheten så därmed är både badrum och kök helt nyrenoverat sen 1 år tillbaka. Sovrummet är rymligt och utan insyn, med en garderobsvägg till förvaring.

Söker ordentliga hyresgäster som är både rök och djurfria, gärna ett par eller två kompisar går också bra. 11500kr/mån ink. wi-fi. Lägenheten hyrs ut omgående med ett års hyreskontrakt med möjlighet till förlängning och en månadshyra i deposition. Hyresgästen måste kunna styrka anställning/inkomst och eventuella referenser från tidigare hyresvärdar.

 

Hälsningar Kristin

Ytterligare information

Möjlighet till förlängning
 Ja
Egenskaper
  Balkong, Bredband/Tv, Möblerad
Krav på hyresgäst
  Har inga husdjur, Röker inte
Visningstider
 Enl ö.k
Ingår i hyran:
  Internet
Form av hyresvärd:
 privatperson