Lägenhet sökes
Månadshyra 9000 kr
Yta 45 m2
Rum 1
Hyresperiod - Tillsvidare

Lägenhet sökes

Var som helst!!
Månadshyra 9000 kr
Yta 45 m2
Rum 1
Hyresperiod - Tillsvidare

Hej! Jag är 23 år, ensamstående med en son på 3 år. Har sökt lägenhet aktivt i ca ett halvår o lite då o då innan. För en månad sen blev jag och min son bostadslösa pga att vårt andrahands-kontrakt gick ut och hyresvärden ej vill förlänga. Deras policy säger att andrahandskontrakt ej kan vara ’för länge’.

Jag är 75 procents sjukskriven och jobbar 25 procent. Har varit sjukskriven i många år och har aktivitersERSÄTTNING. Jag får både bostadsBIDRAG och bostadsTILLÄGG. Dessa bidrag brukar täcka nästan hela hyran. Jag är självförsörjande, har inga skulder eller betalningsanmärkningar. Referenser från tidigare hyresvärdar finns. Har även två borgenärer med fast inkomst om det skulle behövas. Jag har dock aldrig haft problem med hyra och alltid haft förstahandskontrakt innan – men pga bostadsbristen blir jag utkonkurrerad i de vanliga kösystemen.

Hyror i förtid är inga problem för mig då jag lagt undan pengar under en längre tid.

Just nu sover jag och min son hos min kusin. Jag är inflyttbar omgående. Är djur o rökfri, ordningsam. En lugn och pysslig tjej, störs dock inte av andra som är mer ’livade’.

Har någon en tvåa eller trea?

Ytterligare information

Möjlighet till förlängning
 Ja
Egenskaper
  Balkong, Uthyres tillsvidare
Krav på hyresgäst
 
Visningstider
 
Ingår i hyran:
 
Form av hyresvärd:
 foretag