Ordningsam & ansvarstagande tjej söker långtidsboende
Månadshyra 7000 kr
Yta m2
Rum 1
Hyresperiod - Tillsvidare

Ordningsam & ansvarstagande tjej söker långtidsboende

Nära till tunnelbana, hela Stockholm intressant.
Månadshyra 7000 kr
Yta m2
Rum 1
Hyresperiod - Tillsvidare

Söker du en ordningsam och ansvarstagande hyresgäst? Då har du hittat rätt! Jag är en person som är skötsam, ordningsam, och tar ansvar för det boende som jag hyr.

Söker ett boende på längre sikt, minst 12 mån eller tillsvidare, då mitt nuvarande andrahandskontrakt snart löper ut under hösten. Flexibel med inflytt, dock senast 22 december men gärna tidigare under hösten.

Har goda referenser, både från tidigare hyresvärdar samt arbetsgivare. Lämnas mer än gärna på begäran. Har erfarenhet av att hyra ut lägenhet i 2hand från min hemstad Örebro, så vet vad det innebär. Här i Stockholm har jag erfarenhet av 2hand och delat boende.

God ekonomi med fast inkomst. Betalar alltid hyran i god tid. Självklart inga betalningsanmärkningar. Kan även på begäran visa upp bevis på inkomst och anställning,

Röker ej, inga djur.

Jag flyttade till Stockholm för ca 3 år sedan pga jobb. Här trivs jag mycket bra! Jag jobbar inom kommunikation och spenderar mycket tid på jobbet. Därför gillar jag att ha en ordningsamt hem att komma hem till (= jag tar god hand om din lägenhet). På fritiden gillar jag att umgås med vänner och familj, gärna över en bit mat på någon trevlig resturang. Jag gillar även att träna och kolla på en och annan TV-serie.

Ser framemot att höra från dig!
Elin

Ytterligare information

Möjlighet till förlängning
 Ja
Egenskaper
  Möblerad, Omöblerad, Uthyres tillsvidare
Krav på hyresgäst
 
Visningstider
 
Ingår i hyran:
  El, Internet
Form av hyresvärd:
 foretag