Söker bostad under 6 mån arbete i Sthlm!
Månadshyra 14000 kr
Yta 28 m2
Rum 1
Hyresperiod - 6

Söker bostad under 6 mån arbete i Sthlm!

Östermalm, Norrmalm
Månadshyra 14000 kr
Yta 28 m2
Rum 1
Hyresperiod - 6

Hej,
Mitt namn är Louise och jag är 26 år gammal.
Jag ska börja jobba i Stockholm den 1 mars och 6 månader framåt som en del av ett traineeprogram. Därför söker jag nu en delvis eller helt möblerad lägenhet i centrala Stockholm under den här perioden. Jag söker en lägenhet på minst 20 kvadratmeter i centrala Stockholm (Östermalm, Vasastan, Norrmalm) och min budget är omkring 14000 kr/månad.

Förutom att jobba tycker jag om att träna och laga mat. Jag jobbar ganska mycket så det är viktigt för mig att där jag bor är en trygg punkt och ett ställe där jag kan slappna av och få mitt egna space. Jag har sedan jag var 18 år bott ensam; i Göteborg, Stockholm och nu senaste månaderna i Köpenhamn. Jag är mån om mitt hem och vill alltid ha ordning och reda runt omkring mig jag tar hand om mitt boende som om jag hade ägt det själv. Jag har tidigare hyrt ut en bostadsrätt i andra hand så jag vet hur viktigt det är att man känner att hyresgästen kommer ta hand om ens hem. Jag röker inte och har inga husdjur.

Vad gäller hyran så är den 100% garanterad av min arbetsgivare under hela perioden, en trygghet för mig såväl som den jag hyr bostad av.

Hoppas vi hörs! 🙂

Vänliga hälsningar
Louise

Ytterligare information

Möjlighet till förlängning
 Nej
Egenskaper
  Bredband/Tv, Möblerad
Krav på hyresgäst
 
Visningstider
 
Ingår i hyran:
  El, Internet
Form av hyresvärd:
 foretag