Om tjänsten

Bostadsthlm är det rätta verktyget för dig! Den enkla och smarta vägen till din nästa bostad. När något dyker upp hos oss som du är intresserad av, och som matchar dina önskemål meddelar vi dig direkt via e-post. Vi hjälper människor dagligen att hitta nya bostäder och hyresgäster med hjälp av våran matchningsfunktion. När du registrera dig hos oss som bostadssökande får du möjlighet att anmäla intresse på bostäder.

Efter att du gjort en intresseanmälan på en bostad så meddelar vi uthyraren omgående att du är intresserad. Därefter kopplar vi ihop er så att ni kan diskutera vidare. Vi är mån om alla våra medlemmar, därför har vi alltid gjort en noggrann bakgrundskontroll av alla våra uthyrare så vi kan förhindra falska annonsörer och liknande. Vi vill såklart att hyra en bostad eller hitta en hyresgäst hos Bostadsthlm ska självklart kännas tryggt och säkert för båda parterna.

Fördelar med Bostadsthlm

  • Bostadsthlm ger dig möjlighet att direkt kontakta våra uthyrare. Alla uthyrare är noga kontrollerade och följer de regler och riktlinjer som finns rörande uthyrning av bostäder. Din trygghet är vår största prioritering.
  • Vad är det som egentligen gör dig intressant som hyresgäst? Hur ökar du dina chanser att få komma på visning, och slutligen få skriva kontrakt? Som medlem hos oss ger vi dig svaren.
  • Önskas hyra annons. Du blir kontakt och sökbar bland våra uthyrare och syns i vårt stora annons och samarbetsnätverk samt i våra sociala mediekanaler.
  • Vad du ska tänka på och inte får missa när du ska hyra i andrahand.
  • Kundtjänst som hjälper dig snabbt och smidigt om du har några frågor eller funderingar.

Allt detta och mycket annat får du just nu för endast 49kr/månad.  Så passa på att registrera dig idag och ge dig själv bästa möjliga förutsättningar att få tag på en ny bostad.