Vanliga frågor

Medlemskap

Medlemskap kan köpas för en månad (49kr) eller löpande och du kan när som helst välja att avsluta ditt abonnemang. Just nu finns även möjligheten att teckna ett helt år direkt för 500kr/år. Du har sedan tillgång till alla våra tjänster, samt möjligheten att kontakta våra annonsörer under denna tid.

Vi har heller ingen uppsägningstid, så du behöver således inte säga upp något och du förbinder dig inte till några framtida betalningar genom att gå med.

Support

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på: kontakt@bostadsthlm.nu

Vi som svarar inom kontorstid, Måndag till Fredag mellan 9-17

Lördag,söndag samt helgdag har kundtjänsten stängt.

PUL

Användaren godkänner att så länge användaren har ett konto sparas de uppgifter som användaren uppger vid registreringen. Uppgifterna kommer att sedan raderas automatiskt när kontot upphör. Vi följer självklart alla lagar och regler kring personuppgifter (PUL) (GDPR) och ger aldrig vidare någon information till tredje part.

Bostäderna

Bostadsthlm.nu är endast en portal och koppling mellan uthyrare & sökanden. Vi äger inga av objekten som är inlagda på hemsidan. Vi ser däremot till att alla våra medlemmar följer de regler oc riktlinjer som finns för uthyrning av bostäder så att båda parter kan känna sig trygga.

Inloggningsuppgifter

Att glömma är mänskligt, om du inte kommer ihåg ditt lösenord återställer du det genom knappen glömt lösenord. Det skickas sedan ut en länk till den e-post som du registrerade när du skapade ditt konto. Följ sedan proceduren och välj nytt lösenord.

Betalning

Betalning sker via vår betalningspartner PayPal. PayPal är marknadens säkraste betalningslösning, ni kan betala med Visa, Amex, Mastercard samt de vanligaste betal och kreditkorten. Då det är Stripe som hanterar betalningsprocessen i krypterad form via SSL hanterar vi aldrig några kortuppgifter.

Vad ingår?

Bostadssökande 

Som bostadssökande medlem hos oss får du tillgång till alla lediga objekt på sajten, samt möjlighet att kunna kontakt uthyrare. Om du fyller i de kriterier du har så hjälper vi även till att matcha dem med lediga objekt som kommer in som vi tror kan passa dig.

Uthyrare

Som uthyrare kan du annonsera helt kostnadsfritt hos oss och söka efter människor som är i behov av en bostad. Ditt medlemskap löper över 12 månader och du kan därefter välja att fortsätta ditt medlemskap eller avsluta det om du inte längre är i behov av vår tjänst.

läs mer Här

 

Priser

Bostadsökande:

Medlemskapet för bostadsökande ligger på 49kr/månad, alternativt 500kr/helår. Ni betalar säkert med ert kort via PayPal Express (Inget PayPal konto krävs) – Vi sparar inga kortuppgifter.

Uthyrare:

Det är kostnadsfritt för uthyrare, vi hjälper er även att annonsera ut ert objekt i våra sociala kanaler som Facebook och Instagram.

Varmt välkommen att prova våra tjänster!